Tijdens Share a Perfect Day heeft Verse Oogst in het weekend van 30 juni, 1 en 2 juli ruim 100.000 bezoekers laten zien hoe eenvoudig het is om meer groenten en fruit te eten. In samenwerking met Isabel van De Hippe Vegetariër gaven we iedere dag workshops, foodfoto tips én waren er leuke prijzen te winnen.

Naast de verschillende workshops werden ook de groente en fruit van onze Verse Oogst telers gepromoot. Kersen en extra zoete Arabella aardbeien vers van de teler konden door het publiek geproefd worden, ook de Junami appels waren erg populair. 

Share a Perfect Day biedt Verse Oogst de mogelijkheid om de consument enthousiast te maken over groenten en fruit. Isabel van De Hippe Vegetariër informeerde de deelnemers van de workshop hoe je snel en gemakkelijk groenten kan verwerken, zodat het als basis van je gerecht kan dienen. Hierdoor eet je sneller de aanbevolen hoeveelheid van 250 gram groenten per dag.

Isabel: "In drie dagen en met 18 workshops werden zeker 500 mensen geïnspireerd om op een makkelijke en leuke manier verse groenten en fruit in hun maaltijd te verwerken. Missie geslaagd!"

sapd4.jpg
sapd5.jpg
sapd3.jpg
sapd2.jpg
sapd1.jpg
snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge