stomen

Vrolijke roze eieren!

lekker met peterselie

Receptinformatie

Snack
4 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Een feestje op je bord, deze kleurrijke eieren!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze af met koud water en pel ze. Leg ze hierna in een bakje.

Pureer de bieten met het vocht, de azijn en suiker. Schenk het sap door een zeef over de eieren tot ze helemaal onderstaan.

Zet dit mengsel afgedekt 12 uur in de koelkast.

Koken

Halveer de eieren en schep het gele mengsel eruit en verdeel dit over twee verschillende kommen.

Menk de mayonaise en kerrie door 1 kom, en het bietjesmengsel en mayonaise door de andere kom.

Leg de eieren op een schaal en spuit de vulling in de holtes.

Serveren

Garneer met wat peterselie.