stomen

Maatschap G. van Vugt & Zn., Paksoi teler

Adresgegevens

Maatschap G. van Vugt & Zn.
Rijksstraatweg 42b
3342LD Hendrik Ido Ambacht

Bekijk
op kaart

Adres

Maatschap G. van Vugt & Zn.
Rijksstraatweg 42b
3342LD Hendrik Ido Ambacht

Contact met de teler

Maatschap G. van Vugt & Zn.

Gert van Vugt teelt paksoi en Turkse aubergines in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat ze in de winter geen aubergines kunnen telen, wisselen ze dit af met paksoi zodat ze jaarrond kunnen telen.

In het zomerseizoen hebben we extra mankracht door de inzet van uitzendkrachten. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door flexibiliteit: alles wat maar enigszins mogelijk is pakken we op en kunnen we uitvoeren. Bijvoorbeeld op het gebied van verpakkingsmogelijkheden.

Geschiedenis

In 1960 is ons bedrijf op deze locatie in Henrik-Ido-Ambacht gestart. Inmiddels is de derde generatie in het bedrijf werkzaam. Van oorsprong was het een bedrijf dat diverse producten teelde. Na verloop van tijd zijn er diverse producten afgevallen waardoor we ons nu focussen op de teelt van paksoi en Turkse aubergine.

De teelt

De paksoi en Turkse aubergines worden geteeld onder 19000 m2 glas. De Turkse aubergines telen we vanaf 1 april tot 1 november en de paksoi telen we van 1 november tot 1 april. De teelt van de paksoi en aubergines houden we dagelijks in de gaten. Doordat wij zelf de meeste teelthandelingen uitvoeren, is het mogelijk erg kort op veranderingen in de teelt in te spelen.

 

Je eet het met...

Turkse aubergines kunnen op verschillende manier bereid worden bijvoorbeeld door de salade, in de oven en gebakken. Paksoi is de perfecte roerbakgroente, maar probeer 'm ook eens in een stamppot of de pasta!

teler_vanvught2.png
teler_vanvugt10.png
teler_vanvught3.png
teler_vanvught7.png
teler_vanvught5.png
teler_vanvught6.png
teler_vanvught4.png
teler_vanvught9.png
teler_vanvught8.png

Visie

Wij werken vanuit de visie dat we een zo goed mogelijk product willen leveren en tevens aan de eisen van de klanten willen voldoen. We garanderen een vers product.

Wij garanderen een vers product!