stomen

Verhoeven QH B.V., Snack komkommer teler

Adresgegevens

Verhoeven QH B.V.
Mastlanddreef 15
4841KJ Prinsenbeek

Bekijk
op kaart

Adres

Verhoeven QH B.V.
Mastlanddreef 15
4841KJ Prinsenbeek

Contact met de teler

Verhoeven QH B.V.

Op onze kwekerij in Prinsenbeek telen wij, Ad en Annie Verhoeven, snackkomkommers. Om een gezond product te kunnen telen, met een minimaal gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, zetten we biologische bestrijding in. Dit zijn nuttige beestjes, die de schadelijke vijanden opeten. Hierdoor zijn onze snackgroente zo schoon dat je ze direct zonder te wassen op kunt eten.

Ons bedrijf

We hebben kwekerij Verhoeven in 1989 opgericht en begonnen met een kas van 20.000 vierkante meter, waarin komkommers werden geteeld. Later hebben we besloten om de komkommerteelt af te wisselen met tomatenteelt. In 2002 zijn er nog een kas van 20.000 vierkante meter en een verpakkingshal bijgekomen. In 2006 begonnen we met de teelt van de inmiddels zeer populaire, gezonde snackkomkommer en inmiddels telen wij uitsluitend snackkomkommers.

'Onze snackkomkommers zijn met passie geteeld'

De teelt

Ons bedrijf bestaat uit twee kassen. Één kas is onbelicht en één kas is belicht door middel van hijsbare LED verlichting. Hierdoor kan flexibel worden geteeld. Begin januari worden de eerste planten in de grond gezet en in mei starten we met teeltwisselingen. Snackkomkommerplanten geven namelijk niet het hele jaar productie. Neem hieronder een kijkje op de kwekerij van Ad en Annie.

Verwerking

Als de komkommertjes rijp zijn oogsten we ze in oogstbakken, waarna ze naar de geconditioneerde verpakhal worden getransporteerd. Hier controleren we ze nog op kwaliteit en dan gaan ze de eindverpakking in. We verpakken uitsluitend in de door de klant gewenste verpakking. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, waaronder shakers, zakjes, tasjes, doosjes, schaaltjes en flowpackjes op allerlei verschillende schaaltjes. We denken graag mee met onze klanten over de gewenste verpakking en we blijven op zoek naar vernieuwing.

Voedelveiligheid

Om een gezond product te kunnen telen, met een minimaal gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, zetten we biologische bestrijding in. Dit zijn nuttige beestjes, die de schadelijke vijanden opeten. Hierdoor zijn onze snackgroente zo schoon dat je ze direct zonder te wassen op kunt eten. Verhoeven QH B.V. is GlobalG.A.P. GRASP, BRC en met het Planet Proof keurmerk gecertificeerd.

verhoeven_vdh5505.jpg
verhoeven_vdh5521.jpg
verhoeven_vdh5398.jpg
verhoeven_vdh5405.jpg
verhoeven_vdh5428.jpg
verhoeven_vdh5439.jpg
verhoeven_vdh5443.jpg
verhoeven_vdh5477.jpg
dsc_2279.jpg
dsc_2321.jpg
dsc_2277.jpg
dsc_2253.jpg
dsc_2257.jpg
dsc_2285.jpg
dsc_2317.jpg
dsc_2327.jpg
dsc_2339.jpg