Zuurkoolstamppot met shoarma
Receptinformatie
Bereiding:
Leg de aardappels in een pan, verdeel de zuurkool erover en schenk er water op, zodat de aardappels net onder staan. Breng het geheel snel aan de kook en kook de aardappels verder gaar in 15 minuten.
Snipper intussen de ui en de paprika. Verhit in een kleine wok de olie en roerbak hierin het shoarmavlees bruin. Schep ui en paprika erbij, knijp de knoflookteen boven de wok uit. Temper de warmtebron en stoof vlees, uien en paprika nog 5 minuten.
Giet het kookwater van de zuurkool en aardappels en stamp ze dooreen. Schep het shoarmamengsel en de tzatziki erdoor en roer de stamppot smeuïg.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.