Zoete Mini paprikadippers met avocadosalsa
Receptinformatie
Snijd elke paprika in 4 repen en verwijder de zaadlijsten. Pers de limoen uit. Hak het lente-uitje fijn. Verwijder het zaad uit de peper en hak deze fijn. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil. Snijd het avocadovruchtvlees in blokjes.
Pureer met de staafmixer (of keukenmachine) de blokjes avocado met de zure room, ½ eetlepel limoensap, lente-ui, groene peper, zout en peper tot een gladde salsa. Serveer de repen paprika's en de tortillachips bij de avocadosalsa.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.