Zoete mini paprika lepels met frisse eiersalade
Receptinformatie
Halveer de mini paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Kook de eieren in een pan met ruim water in ca. 8 minuten hard. Laat de eieren onder koud stromend water schrikken en pel de eieren. Halveer de eieren, neem de dooiers eruit en snijd de eiwitten in hele kleine blokjes. Prak de eidooiers in een kom met de mayonaise, yoghurt, kerriepoeder en honing tot een romig mengsel. Schep de blokjes eiwit erdoorheen en breng de eiersalade op smaak met zout en peper. Hak de bieslook fijn en garneer de salade met bieslook. Serveer de gehalveerde mini paprika's als lepel om de eiersalade in te scheppen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.