Zalm-courgettespiesjes met pastasalade
Receptinformatie
Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de zongedroogde tomaten fijn. Giet de cannellinibonen af en spoel ze schoon. Halveer de citroen.
Meng in een grote kom de pasta, ui, zongedroogde tomaten, cannellinibonen, het sap van de citroen, Parmezaanse kaas, rucola en een scheut olijfolie extra vergine en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Zalm-courgettespiesjes
Verwarm een grillpan. Schaaf de courgette met een kaasschaaf in de lengte in plakken. Bestrijk de plakken courgette met olie en gril om en om in circa 3 minuten gaar. Rol de plakken gegrilde courgette op. Snijd de gerookte zalm in dikke repen en vouw de repen dubbel.
Rijg om en om de gerookte zalm en de rolletjes gegrilde courgette aan de satéprikkers. Ongeveer 3 plakjes zalm en 3 rolletjes courgette per satéprikker. Herhaal tot de ingrediënten op zijn.
Serveren
Verdeel de pastasalade over borden en leg er drie zalm-courgettespiesjes op.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.