stomen

Wraptortilla met rode koolsalade en gegrilde kip

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Pluk het kipvlees van de gare halve kip. Snijd het eventueel wat kleiner.

Snijd de appel in vieren, verwijder de klokhuizen. Snijd de kwarten in smalle staafjes (met aan één kantje een stukje schil). Schep ze om met citroensap.

Halveer het uitje overlangs en snijd de helften in flinterdunne partjes. Duw de uienlaagjes los.

Bereiding:
Meng in een kom de gemengde sla, rode kool, kervel, ui, appelreepjes, gare kip en noten.

Meng de dressing met de verkruimelde blauwe kaas en druppel deze over de salade. Meng het luchtig door elkaar.

Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de sla de op het bovenste middenstuk van beide tortilla’s. Vouw de onderkant van de tortilla over de salade en sla de zijkanten naar achteren. Serveer ze zo.