stomen

Bewaar je favorieten in je Verse Oogst profiel

Maak profiel aan Inloggen Sluiten

Wraptortilla gevuld met bleekselderij krabsalade

Receptinformatie

Lunchgerecht
10-20 min

Maak de bleekselderij schoon, zoek 6 mooie stengels uit. Halveer de stengels in de lengte en snijd deze vervolgens in stukken van circa 5 cm lengte. Maak de paprika schoon, verwijder zaad en zaadlijsten. Snijd de paprika in repen van circa 5 cm. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de vrucht in reepjes. Laat de krab uitlekken, de surimi eventueel ontdooien. Verdeel de surimi in lange smalle repen.
Bereid de wraptortilla’s zoals aangegeven op de verpakking. Leg op elke tortilla een blad sla en verdeel de bleekselderij, paprika, appel en krab of surimi over de tortilla’s.
Rol de tortilla’s op. Klop een dressing van de ingrediënten en serveer deze bij de gevulde tortilla’s.