stomen

Wraps met kalfsvlees en Chinese kool

Receptinformatie

Hoofdgerecht

Snijd het kalfsvlees in reepjes en leg deze circa 20 minuten, afgedekt, in de marinade. Schep tussentijds om. Maak de Chinese kool schoon, haal acht mooie bladeren van de kool en snijd de rest in smalle repen. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. Snijd de pepers klein, verwijder zaad en zaadlijsten. Blancheer de acht Chinese koolbladeren 1-2 minuten in ruim kokend water, laat ze uitlekken en dep ze droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de reepjes kalfsvlees bruin en rosé. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met zout. Voeg de gesneden Chinese kool, lente-ui, pepers en koriander of peterselie toe en roerbak 3-4 minuten. Voeg het vlees toe en warm dit nog even mee.
Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing. Leg op elke tortilla een blad Chinese kool en 1/8 deel van de kalfsvlees-koolvulling. Rol de tortilla’s op en serveer ze met een saus naar keuze.