stomen

Wrap met chilikip, boerenkool en rookamandelen

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snipper de knoflooktenen.
Hak of snijd de rookamandelen in staafjes.

Bereiding:
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak de boerenkool hierin tot het geslonken is. Voeg de knoflooksnippers toe en smoor de kool op laag vuur gaar in 12 minuten. Schep op het laatst de rookamandelen erdoor.

Bestrijk intussen de kiphaasjes rondom met wat chilisaus. Verhit een grillpan droog voor. Rooster hierin de kiphaasjes rondom bruin en gaar in 10-12 minuten.

Verwarm de tortilla’s in de magnetron of een grote koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met zure room en chilisaus. Verdeel over een kwart de boerenkool en leg de kiphaasjes erop. Sla de onderkant over de vulling naar boven, vouw de zijkanten naar achteren.