stomen

Wortelsalade met kippenlevertjes en feta

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Warm de oven voor op 225°C.
Snijd het groen van de bosuitjes in schuine ringen, snipper het wit.
Laat de kaasblokjes uitlekken.
Halveer de kippenlevertjes.

Bereiding:
Leg de broodjes op de bakplaat in de oven en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Verhit een kleine wok droog voor en rooster hierin al omscheppend het amandelschaafsel goudbruin. Schep het uit de wok op een dubbellaagje keukenpapier. Schenk de olie in de wok. Roerbak hierin de kippenlevertjes met het wit van de uitjes in 5 minuten nét gaar.

Meng in een kom worteljulienne, rucola, groen van de bosuitjes en blokjes feta.

Meng vlak voor het serveren de gebakken kippenlevertjes met uitjes en de dressing erdoor. Strooi het amandelschaafsel er over. Serveer de ciabattina erbij.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge