Wortelsalade met citrusfruit en couscous
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 1 liter water aan de kook.
Schil de sinaasappels dik, snijd boven de slakom de partjes uit de vliesjes en vang daarbij vrijkomend sap op.
Pers de halve citroen uit.
Snijd de ui in zeer fijne ringen.
Hak de walnoten grof.
Snijd het muntblad fijn.
Bereiding:
Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in kokend water. Laat het uitlekken en schep het regelmatig om, zodat het snel afkoelt.
Meng in een kom sinaasappelpartjes, uiringen, worteljulienne, noten en rozijnen met de couscous.
Meng het citroensap door de honing-mosterddressing en schep de dressing en de fijngesneden munt luchtig door de salade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.