Witlofsalade met mango en cashewnoten
Receptinformatie
Snijd de steelaanzet wigvormig uit de witlofstruikjes en snijd een stukje van de onderkant af. Haal de blaadjes los. Gebruik de binnenste blaadjes heel, stapel de grotere op elkaar en snijd ze vanaf de punt in flinterdunne repen. Schil de winterwortel met een dunschiller. Schaaf de wortel met de dunschiller in plakjes. Snijd het lente-uitje in dunne ringetjes. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het dan in blokjes. Hak de cashewnoten grof. Roer de kerriesaus door de yoghurtdressing. Meng alles in een slakom, ook de rozijnen.
Deze witlofsalade is heerlijk bij gebakken vis, kip of vegetarische gerechten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.