Witlofsalade met gerookte kipfilet en druiven
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Halveer de druiven. Knip de bieslook in stukjes van 2-3 cm. Haal de lofblaadjes los en snijd de helft van de blaadjes in de lengte in smalle repen, laat de rest heel.
Bereiding witlofsalade:
Bak het brood in 8-10 minuten knapperig en gaar. Meng de lof met druiven, bieslook, gerookte kipreepjes en pecannoten.
Roer de honing bij de balsamicodressing en meng de zoete dressing vlak voor het serveren door de salade.
Snijd het brood in repen en serveer het bij de witlofsalade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.