Witlofsalade met bleekselderij, kastanjechampignons en krab
Receptinformatie
Maak de struikjes witlof schoon. Snijd de onderkant van de struikjes af en maak de bladeren los. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle bogen. Borstel de kastanjechampignons schoon. Klop een dressing van de ingrediënten. Bekleed vier bordjes of een schaal met de witlofbladeren. Kwast de blaadjes in met een deel van de dressing. Meng de bleekselderij met de in plakjes gesneden kastanjechampignons, de in stukjes verdeelde schoongemaakte krab of krabsurimi en de rest van de dressing. Garneer de witlofsalade met takjes dille.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.