Witlof met kalkoenfilet
Receptinformatie
Hoofdgerecht met witlof en kalkoenfilet voor 2 personen
Schnitzel in reepjes snijden evenals de witlof. Ui en knoflook snipperen en de champignons in vieren snijden. Fruit de ui en de knoflook aan in wat olijfolie. Voeg de kalkoenreepjes toe. Als de kalkoen gaar is de champignons en witlof toevoegen. Even roerbakken. De Zaanse mosterd en (slag)room toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Eventueel als laatst wat verse platte peterselie toevoegen.
Serveertips: Lekker met tagliatella of aardappeltjes in de schil.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.