Warme tomaten met olijfolie en rozemarijn
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestrijk een ovenschaal met 1 eetlepel olijfolie. Halveer de tomaten en leg deze met de platte zijde naar boven in de ovenschaal. Trek de naaldjes rozemarijn los van het takje. Roer in een kom de overige olijfolie met zout en naaldjes rozemarijn door elkaar. Pers de knoflook hierboven uit. Bestrijk de tomaathelften van boven met olijfolie en schep er wat rozemarijnnaaldjes op. Rooster de tomaten ca. 15 minuten in het midden van de oven. Lekker bij biefstuk en frietjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.