Viscocktail met geurige pepinodressing
Receptinformatie
Halveer de pepino. Verwijder eventueel de pitten. Schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer met de staafmixer 3/4 van het vruchtvlees. Snijd de rest in piepkleine blokjes. Pers de citroen uit, zeef het sap en schep dit door de pepinopuree. Snipper het sjalotje zeer fijn. Snipper het stukje paprika zeer fijn. Leg de basilicumblaadjes op elkaar en snijd ze in repen. Schep de pepino, sjalot, paprika, basilicum en tomatenpersto door de vruchtenpuree en breng de saus op smaak met zout en peper. Draai de worteltjes van de bosjes veldsla. Verdeel de veldsla over 4-6 bekerglazen of longdrinkglazen. Snijd de paling in stukjes, de zalm in reepjes en haal de crabsticks los. Meng dit met de garnalen. Verdeel het mengsel over de glazen met veldsla. Schenk in elk glas een laagje pepinodressing. Zet in elk glas een lange cocktaillepel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.