stomen

Viscocktail met geurige pepinodressing

Receptinformatie

Voorgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Halveer de pepino. Verwijder eventueel de pitten. Schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer met de staafmixer 3/4 van het vruchtvlees. Snijd de rest in piepkleine blokjes. Pers de citroen uit, zeef het sap en schep dit door de pepinopuree. Snipper het sjalotje zeer fijn. Snipper het stukje paprika zeer fijn. Leg de basilicumblaadjes op elkaar en snijd ze in repen. Schep de pepino, sjalot, paprika, basilicum en tomatenpersto door de vruchtenpuree en breng de saus op smaak met zout en peper. Draai de worteltjes van de bosjes veldsla. Verdeel de veldsla over 4-6 bekerglazen of longdrinkglazen. Snijd de paling in stukjes, de zalm in reepjes en haal de crabsticks los. Meng dit met de garnalen. Verdeel het mengsel over de glazen met veldsla. Schenk in elk glas een laagje pepinodressing. Zet in elk glas een lange cocktaillepel.