Verrassend voorgerechtje van prei
Receptinformatie
Kook de stukken prei minimaal 25 minuten in de kippenbouillon waaraan de peperkorrels en de laurierblaadjes zijn toegevoegd. Laat deze afkoelen in het kookvocht. Leg in vier eenpersoons bakjes een bedje van de tonijn. Schep de prei met een schuimspaan uit de bouillon en leg er twee in elk bakje op de tonijn.
Klop voor de vinaigrette de rode wijn, de wijnazijn, het gembersap en de olijfolie door elkaar en giet dat over de prei. Knip de bieslook fijn en strooi die rijkelijk over de prei. Serveer als voorgerecht met stokbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.