Tzatziki van kiwano
Receptinformatie
Halveer de kiwano. Schep het vruchtvlees met zaden in een zeef boven een kommetje. Wrijf de pulp door de zeef, zodat de zaden achterblijven. Knip de bieslook in stukjes van 2-3 mm, snijd het koriandergroen wat kleiner. Roer het limoensap, de kruiden, de yoghurt en de olie door de pulp van de kiwano en breng deze tzatziki op smaak met zout, peper en cayennepeper.
Serveer de tzatziki met geroosterde repen Turks brood als voorafje. Of gebruik de tzatziki als dressing voor een salade of als saus bij geroosterd vlees of vis.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.