Turkse pizza met kalkoenshoarma en andijviesalade
Receptinformatie
Voorbereiden:
Snijd de andijvie in flinterdunne repen. Halveer de paprika en Turkse paprika’s, verwijder steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in flinterdunne repen.
Warm de oven voor op 250°C.
Bereiden:
Verhit in een wok of koekenpan de olie en roerbak hierin de kalkoenshoarma bruin en gaar in 8 minuten.
Meng de andijvie met de paprika.
Meng de yoghurt met de knoflook uit de pers.
Bestrijk de Turkse pizza’s met tomatentapenade en de knoflookyoghurt. Beleg de pizza’s achtereenvolgens met shoarma, salade en verkruimelde feta. Rol de pizza’s op en verpak ze in aluminiumfolie. Leg ze op het ovenrooster middenin de voorverwarmde oven en bak ze 10 minuten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.