Turks brood met roergebakken groentemix en shoarma
Receptinformatie
Voorbereiding:
Laat de bonen uitlekken.
Bereiding:
Verhit in een wok of hapjespan de olie. Roerbak hierin het shoarmavlees op hoog vuur goudbruin en gaar. Schep de groentemix en gemengde kruiden erbij en roerbak 5 minuten. Schep de bonen erdoor.
Snijd het brood open, zodat er twee lagen ontstaan. Bestrijk de onderste laag met de tomatensaus en strijk daarover de yoghurt uit. Schep het gebakken mengsel er op. Dek het af met de bovenste broodlaag. Snijd de ‘sandwich’ in punten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.