Toscaanse maaltijdsalade
Receptinformatie
Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de pasta door een zeef en spoel koud.
Focaccia:
Verwarm de oven voor op 180 °C.Pel en snijd de knoflook fijn en strooi over de focaccia.Besmeer de focaccia met olijfolie en bak het brood circa 8 minuten in de oven.
Dressing:
Meng in een kom de honing, mosterd, olijfolie en sap van de citroen en breng op smaak met zout en peper.
Salade:
Schil en snijd de peer in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in repen. Halveer de cherrytomaten.Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en pluk de sla.Meng de kropsla met een scheutje dressing, rucola, pasta, cherrytomaten en de peer. Brokkel de gorgonzola eroverheen en verdeel de walnoten over de salade.Serveer de salade met de focaccia en de resterende dressing.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.