stomen

Tortillewrap met kippenlevertjes en paprika

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Halveer de uitjes en snijd de helften in smalle partjes, haal ze los. Snijd de kippenlevertjes wat kleiner.

Verhit een kleine wok droog voor, schep de spekreepjes er in en roerbak op hoog vuur 3 minuten, zodat het vet los komt. Schep de kippenlevertjes erbij en roerbak 5 minuten. Voeg de uipartjes toe en fruit ze goudbruin. Temper het vuur. Schep de paprikastukjes en champignons erbij en roerbak nog 5 minuten, tot de champignons vocht loslaten. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

Verhit een grote koekenpan droog voor en bak hierin de tortillas aan beide kanten 20 seconden.

Schep aan tafel wat ijsbergsla en een vierde deel van het kippenlevermengsel op het bovenste deel van een tortilla, sla de onderkant van de tortilla over de vulling, vouw de zijkanten er over heen.