stomen

Tortilla's uit de oven, met Chinese kool en cashewnoten

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C of verwarm de ovengrill voor. Vet een ovenschaal in met wat olie.
Halveer de ui en snijd de helften in halve ringen.
Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten. Snipper het vruchtvlees.
Snijd de Chinese kool in smalle repen.
Hak of snijd de koriander fijn.
Hak de cashewnoten middelgrof.

Bereiding:
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de halve uienringen 2 minuten. Voeg de paprika en kool toe en roerbak 3 minuten. Schep de koriander, cashewnoten en de helft van de geraspte kaas er door.

Bestrijk de tortilla’s met crème fraîche. Verdeel het groentemengsel over de tortilla’s en rol ze op. Leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Lepel de tomatensaus over de tortilla’s, strooi de rest van de kaas er over.

Schuif de ovenschaal middenin de voorverwarmde oven of onder de voorverwarmde grill en laat de kaas smelten en goudbruin kleuren. Dan zijn ook de tortilla’s gaar en warm.