stomen

Tortilla’s met rosbief en frisee

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:

Snijd de rosbieflapjes in 1 cm brede repen.
Halveer de ui, snijd de helften in smalle partjes en duw ze los.
Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.

Bereiding:

Verhit een kleine wok droog voor, schenk er langs de rand 1 eetlepel olie in en roerbak hierin op hoog vuur de rosbiefstukjes bruin. Neem ze uit de wok.

Voeg de rest van de olie toe en fruit hierin de uipartjes en paprikarepen 2 minuten. Strooi de ‘seasoning mix’ erover, schenk de tomaatstukjes erbij en breng het aan de kook. Schep vlak voor het serveren de rosbief er weer bij.

Verhit een vlakke koekenpan droog voor en bak hierin de tortilla’s snel warm in 20 seconden aan iedere kant. Of prik de verpakking met een vork in en warm ze in de verpakking op in de magnetron: 1 minuut op volvermogen.

Zet de salade en geraspte kaas op tafel. Vul de tortilla’s met sla, vlees en geraspte kaas.