stomen

Tortilla’s met krabsalade

Receptinformatie

Rijst
10-20 min

Voorbereiding:
Maak per persoon 1 of 2 wraps, afhankelijk van de eetlust. Haal per wrap 2 ijsslabladeren los. Snijd van de rest van de sla een stuk van 75 gram af en snijd dit in smalle reepjes.
Snijd de bleekselderijstelen in stukjes van 3 cm en snijd deze in smalle reepjes.
Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het in reepjes. Snijd de bieslook in stukjes van 3-4 cm. Laat de krab uitlekken en haal het krabvlees los.

Bereiding:
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking (in de magnetron of in een koekenpan) en laat ze weer afkoelen.

Meng de gesneden ijsbergsla met bleekselderij, mango, bieslook, krab en de dressing.

Beleg het bovenste deel en de rechterzijkant van de tortilla’s met 2 ijsbergslabladeren. Verdeel de salade over de ijsslabladeren. Sla de onderkant over de vulling en rol de tortilla van rechts naar links op.

Eet de tortilla uit de hand.