stomen

Tortilla’s met kip en groentemix uit de oven

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Halveer de ui overlangs, snijd de helften in partjes, duw de uienlaagjes los.

Verwarm de oven voor op 225°C. Of verwarm de ovengrill voor. Vet een ovenschaal in.

Bereiding:
Verhit in een wok of hapjespan de olie. Bak hierin de kipreepjes en uienreepjes op hoog vuur goudbruin. Schep de kruidenmix erdoor en roerbak 1 minuut. Voeg de groentemix toe en roerbak 4 minuten. Roer de crème fraîche erdoor.

Bestrijk de tortilla’s met tomatensaus. Verdeel de romige mix van kip en groente over het midden van de tortilla’s. Rol de tortilla’s op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Schep de rest van de tomatensaus over het midden van de tortilla’s. Verdeel de geraspte kaas er over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven of ± 15 cm onder de voorverwarmde grill en laat de kaas smelten en goudbruin kleuren in 10-12 minuten.