stomen

Tortillarol met lamsshoarma, hummus en sla

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Halveer de sjalotjes, snijd de helften in dunne partjes, duw de lagen los.
Snijd de knoflookteen in dunne plakjes en snijd de plakjes in staafjes.
Pluk de korianderblaadjes af.

Bereiding:
Verhit een kleine wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Roerbak het lamsshoarmavlees hierin op hoog vuur 3 minuten. Schep de uitjes erbij en roerbak 2 minuten. Schep de knoflook erbij en roerbak 1 minuut. Schep op het laatst het koriandergroen erdoor.

Bestrijk de wraptortilla’s met hummus. Verdeel de salade erover, maar laat aan één kant over de lengte de tortilla’s onbelegd. Verdeel de lamsshoarma over de salade. Rol de tortilla’s op in de richting van het onbelegde deel.