stomen

Tortillapizza met aardappels, broccoli en kaas

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:Breng in een waterkoker 3 dl water aan de kook.

Snijd de broccoliroosjes nog kleiner.

Snijd het korianderblad wat fijner.

Verwarm de oven voor op 240°C of verwarm de ovengrill voor.

 

Bereiding:Schep de aardappelblokjes en broccoliroosjes samen in een kookpan, schenk het kokende water er op en breng het water opnieuw aan de kook. Kook aardappels en broccoli samen verder gaar in 15 minuten. Stort groente en aardappels in een vergiet. Meng broccoli en aardappels met de paprikastukjes.

 

Leg de tortilla’s op bakpapier op de bakplaat (of gebruik twee bakplaten). Bestrijk ze rijkelijk met tacosaus en verdeel de helft van de kaas over beide tortilla’s. Verdeel het groentemengsel over beide tortilla’s. Bestrooi ze met de rest van de kaas.

 

Bak de tortilla’s in 12-15 min. goudbruin en gaar.

 

Bestrooi de pizza's direct uit de oven met koriander en serveer ze direct.