stomen

Tortilla met omelet, andijviesalade en tomatensaus

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Leg de plakjes ham precies op elkaar en snijd ze in vierkantjes van ongeveer 2 bij 2 cm.
Knip de bieslook in stukjes van 1 cm lengte.

Bereiding:
Klop de eieren los met de melk en het bouillonpoeder. Gebruik eventueel twee koekenpannen van 18-20 cm doorsnee tegelijk. Verhit in elke pan 1 eetlepel boter, schenk de helft van het eiermengsel in elk en bak in beide koekenpannen een omelet. Maak de omelet los van de bodem van de pan, zodra dat kan.

Meng de andijvie met ham, bieslook en dressing.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elk bord een tortilla en bestrijk ze dik met tacosaus. Verdeel de andijviesalade er over. Leg op de salade een tweede tortilla. Laat op deze tortilla een omelet glijden en bestrijk de omelet met tacosaus. Serveer direct.