Tortilla met kip en salsa van sharonfruit
Receptinformatie
Snipper de uien en halve paprika in gelijke stukjes. Snijd de peterselie fijn. Pers 1 limoen uit. Snijd het sharonfruit in kleine blokjes. Snijd de ansjovisfilets klein. Meng alles en breng het op smaak met zout, peper en een scheutje olie.
Pluk het kipvlees van het karkas en snijd het wat kleiner.
Warm de wraptortilla’s op: verhit een koekenpan op hoog vuur droog voor en bak ze stuk voor stuk aan beide kanten 15 seconden. Bestrijk de tortilla’s met zure room, verdeel de losgehaalde kip er over en verdeel de salsa erover. Maal er naar smaak nog wat zout en (gedroogde chili)peper over en vouw of rol de tortilla’s dicht.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.