stomen

Tortilla met geroosterde biefstuk op pittige spinazie met cashewnoten

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Halveer de ui in de lengte, snijd de helften in smalle partjes, duw de uienlaagjes los.
Halveer de paprika en de rode peper, verwijder steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
Snijd de tomaat in kleine blokjes, verwijder zoveel mogelijk vocht en zaden.
Hak de cashewnoten fijn.

Bereiding:
Wrijf de biefstukjes in met de kruidenmix. Bestrijk ze met wat olie. Verhit een grillpan droog voor. Rooster de biefstukjes aan beide kanten 3 minuten. Houd ze warm in aluminiumfolie.

Verhit een wok droog voor. Schenk de rest van de olie langs de rand in de wok. Roerbak de uipartjes 2 minuten. Schep de paprika en peper erbij en roerbak 2 minuten. Schep de tomaat en spinazie erbij en roerbak 4 minuten, tot de spinazie geslonken is.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de biefstukjes in plakjes. Bestrijk een helft van de tortilla’s dik met zure room. Verdeel het spinaziemengsel erover, verdeel de biefstukplakjes erover en bestrooi ze met cashewnoten.

Vouw de onderkant van de tortilla’s naar boven en sla de zijkanten naar voren. Serveer ze zo, eventueel in een kommetje.