Tonijnsalade met San Paulo tomaatjes
Receptinformatie
Was de San Paulo tomaatjes en halveer ze. Maak de krielaardappeltjes schoon en halveer ze. Maak de sperziebonen schoon. Kook de krielaardappeltjes met de sperziebonen in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 8-10 minuten beetgaar. Laat de aardappeltjes en sperziebonen afkoelen. Was intussen de slabladeren en maak ze droog. Laat de tonijn in een zeef uitlekken. Roer in een kom de slasaus, yoghurt, mosterd, honing en kappertjes tot een dressing. Verdeel de slabladeren, krielaardappeltjes, sperzieboontjes, San Paulo tomaatjes, tonijn en dressing over 2 borden. Lekker met stokbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.