Tomatensalade met witte bonen en feta
Receptinformatie
Warm de oven voor op 225°C. Halveer de tomaten, snijd de helften in dikke plakjes. Halveer overlangs het stukje komkommer, snijd de helften in dunne plakjes. Snijd het uitje in dunne ringen, duw de ringen los. Laat de bonen uitlekken. Schep de kaasblokjes uit de olie.
Bak het brood in 6 minuten warm en knapperig. Halveer het en snijd de helften open. Leg op elk bord een opengesneden stuk brood. Meng in een slakom sla, tomaten, komkommer, ui, bonen en feta met de dressing. Verdeel de salade over de opengesneden stukken brood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.