Tomatensalade met haring en wittebrood
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de tomaten in achten, verwijder zoveel mogelijk vocht en zaden.
Snipper de ui.
Snijd het peterseliegroen fijn.
Snijd de haringen in stukjes.
Bereiding:
Doe de boter in een schaaltje, knijp de knoflookteen er boven uit, voeg de helft van de peterselie toe en roer de boter zacht.
Meng de haringstukjes, tomaten, uisnippers en de rest van de peterselie met de dressing. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Rooster de sneetjes brood.
Verdeel de veldsla over twee borden. Schep de haringsalade erop. Voeg naar smaak zout en peper toe. En geef het roosterbrood en de mierikswortelroomkaas erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.