Tomatengehaktsaus met maggikruid
Receptinformatie
De intense selderijsmaak geeft een authentiek Italiaanse smaak aan de klassieke tomatengehaktsaus, de basissaus voor lasagne, macaroni, spaghetti en zelfs op pizza. Hak de mager gerookte spekreepjes fijn. Verwarm een braadpan droog voor en bak hierin, zonder toegevoegd vet, het rookspek uit. Schep het rundergehakt erbij en bak het op hoog vuur rul en bruin. Voeg de fijngesnipperde ui toe en bak de ui 3 minuten mee. Schenk er de tomatensaus voor pasta (sugo) bij, voeg het fijngesneden blad van de takjes maggikruid en de samengebonden stelen maggikruid toe en laat de saus 25 minuten zachtjes stoven. Wilt u een dikke saus, neem dan het deksel van de pan, zodat de saus tijdens het pruttelen inkookt.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.