Tomaten-avocadosalade met varkenshaasreepjes
Receptinformatie
Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en hak hem fijn. Meng 3 el olijfolie met citroensap, citroenrasp, peper, zout en suiker.
Was de tomaten, halveer ze en snijd ze in stukken. Maak de bleekselderij schoon, verwijder de harde buitenste gedeelten, was de stengels en snijd ze in dunne plakjes. Schil de avocado’s, halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Doe de tomaten, de bleekselderij, de avocado en de champignons in een serveerschaal en meng de ingrediënten met de dressing.
Spoel de varkenshaasjes af, dep ze droog en bak ze met de salieblaadjes in de rest van de olie aan beide kanten ca 6-8 minuten. Op smaak brengen met zout en peper.
Verdeel de salade over de 4 borden en leg daarop de varkenshaasjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.