Thaise witlof met quorn en sesamzaad
Receptinformatie
Maak het witlof schoon, snijd de struikjes in de lengte in vieren en bedruppel ze met – een deel van – het limoen- of citroensap. Verhit een wok, voeg de olie toe en bak de quorn al omscheppende 2-3 minuten op hoog vuur. Pel en hak de knoflook fijn en schep deze door de quorn. Bak het geheel in nog 1 minuut mooi bruin. Neem de quorn uit de pan en voeg het gesneden witlof toe. Roerbak 4-5 minuten. Snijd de peper en lente-uitjes in ringetjes en voeg beide toe aan het witlof. Doe de quorn terug in de pan en schenk de sojasaus erbij. Proef of er nog zout moet worden toegevoegd en bestrooi voor het serveren met sesamzaad. Lekker met mie of mihoen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.