stomen

Tex-mex tomaten met vis

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Pel de ui en de knoflook. Snijdt beide fijn. Halveer de peper in de lengte, verwijder zaad en zaadlijsten en snijdt de peper heel fijn. Ontvel, indien gewenst, de tomaten en snijdt ze in stukken. Verhit twee eetlepels olie en fruit de ui, knoflook en peper 2 minuten aan. Voeg de tomaten met de komijn toe en bak deze 2-3 minuten mee. Knip de peterselie klein boven het tomatenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Verdun de saus zonodig met een scheut groentebouillon. Snijdt de kabeljauw of koolvis in blokjes, dep ze droog met keukenpapier en wentel de blokjes door de bloem. Verhit in een wok of koekenpan de rest van de olie en bak de visblokjes in gedeelten om en om bruin. Houdt ze warm en serveer ze met een groene salade.