stomen

Tex-Mex taco's met prei

Receptinformatie

Bijgerecht

Snijd de onderkant van de preien af en verwijder lelijke harde buitenbladeren. Halveer de preien in de lengte. Was de halve stelen goed onder stromend water. Snijd de stelen vervolgens in hele smalle (halve) ringen. Doe deze over in een vergiet en was ze nog een keer. Laat de prei goed uitlekken. Maak de paprika en courgette schoon en snijd ze in blokjes. Bereid de tacoschelpen zoals op de verpakking staat beschreven. Bak het gehakt al roerende met de houten lepel, rul en bruingrijs, zonder boter in de koeken- of hapjespan. Voeg ¾ gedeelte van de ringen prei, de blokjes paprika en courgette, de volgens de beschrijving op de verpakking bereide, tacokruidenmix of de tacokruiden en de maïskorrels toe. Laat alles vijf minuten doorwarmen. Bereid de tacosaus of doe de inhoud van het potje over in een schaaltje. Vul de tacoschelpen met het preigehaktmengsel en de tacosaus. Garneer met de achtergehouden preiringen.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge