stomen

Teryaki met pangafilet met beukenzwam

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Verder: keukenpapier (of een borsteltje)


1. Maak de paddenstoelen met keukenpapier (of een borsteltje) schoon. Snijd indien nodig een klein stukje van de onderzijde van de steel en laat de kleine paddenstoelen verder heel. Snijd de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
2. Dep de vis droog met keukenpapier en kruid de vis met peper. Verwarm 2 borden voor.
3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de visfilets in ca. 5 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Schep de filets op de voorverwarmde borden. Verhit de overige olie in de koekenpan en bak hierin de paddenstoelen met de lente-uitjes en teriyakisaus ca. 1 minuut in de koekenpan. Breng de paddenstoelen op smaak met zout en peper en schep de paddenstoelen met vocht over de vis. Lekker met witte rijst en broccoli.

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!