Teryaki met pangafilet met beukenzwam
Receptinformatie
Verder: keukenpapier (of een borsteltje)
1. Maak de paddenstoelen met keukenpapier (of een borsteltje) schoon. Snijd indien nodig een klein stukje van de onderzijde van de steel en laat de kleine paddenstoelen verder heel. Snijd de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
2. Dep de vis droog met keukenpapier en kruid de vis met peper. Verwarm 2 borden voor.
3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de visfilets in ca. 5 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Schep de filets op de voorverwarmde borden. Verhit de overige olie in de koekenpan en bak hierin de paddenstoelen met de lente-uitjes en teriyakisaus ca. 1 minuut in de koekenpan. Breng de paddenstoelen op smaak met zout en peper en schep de paddenstoelen met vocht over de vis. Lekker met witte rijst en broccoli.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.