stomen

Tagliatelle met snijbonen-gehaktsaus

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
30-40 min

Kook de tagliatelle met de pastabouillontablet of met wat zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de snijbonen schoon en snipper ze in de snijbonenmolen, met de schaaf in de keukenmachine of snijd ze met een mes in grove ruiten (alleen jonge snijbonen) of in kleine schuine snippers (of koop ze kant-en-klaar gesneden). Bak het gehakt rul in een braadpan. Voeg de (eventueel ontvelde) in stukken gesneden tomaten met de snijbonen en pesto toe. Laat circa 8 minuten koken tot de snijbonen beetgaar zijn. Garneer met de olijven. Serveer de gekookte tagliatelle met de snijbonen-gehaktsaus en een schaaltje geraspte kaas.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge