stomen

Taco's met portabella

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Borstel of wrijf de Portabella schoon, snijd het onderste stukje van de steel en snijd de paddestoelen in stukjes. Bak het gehakt rul in een pan. Pel de ui en snijd deze klein. Neem het rulle gehakt uit de pan en bak in het vrijgekomen vet de ui en de Portabella 2-3 minuten. Doe het gehakt terug in de pan. Meng de seasoning mix met het water en voeg dit toe aan het gehakt. Breng alles aan de kook en laat het circa 15 minuten, onafgedekt, doorkoken. Verwarm de tacoschelpen enkele minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Vul de taco’s met het gehakt portabellamengsel, sla en tacosaus. Bestrooi met geraspte kaas en garneer met in plakjes gesneden tomaat en komkommer.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge