Taco's met portabella
Receptinformatie
Borstel of wrijf de Portabella schoon, snijd het onderste stukje van de steel en snijd de paddestoelen in stukjes. Bak het gehakt rul in een pan. Pel de ui en snijd deze klein. Neem het rulle gehakt uit de pan en bak in het vrijgekomen vet de ui en de Portabella 2-3 minuten. Doe het gehakt terug in de pan. Meng de seasoning mix met het water en voeg dit toe aan het gehakt. Breng alles aan de kook en laat het circa 15 minuten, onafgedekt, doorkoken. Verwarm de tacoschelpen enkele minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Vul de taco’s met het gehakt portabellamengsel, sla en tacosaus. Bestrooi met geraspte kaas en garneer met in plakjes gesneden tomaat en komkommer.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.