Taco’s met kip, garnalen en komkommer
Receptinformatie
Voorbereiden:
Halveer de ui, snijd de helften in dunne partjes.
Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in de lengte in smalle reepjes.
Snijd de komkommer in schuine stukken van 5-6 cm en snijd die in de lengte in reepjes. Verwijder eventueel de binnenste stukken (met zaadjes).
Snijd de andijvie in flinterdunne repen (of koop het voorgesneden).
Knip het koriandergroen, blad én stelen, grof.
Bereiding:
Verhit de wok droog voor. Schenk er straalsgewijs de olie in. Roerbak op hoog vuur de kiphaasjes hierin goudbruin. Schep de ui en paprika erbij en roerbak 3 minuten. Schep de garnalen erbij, knijp de knoflookteen boven de wok uit en roerbak 2 minuten. Schep de komkommer erbij en roerbak weer 2 minuten. Steeds op hoog vuur. Breng op smaak met zout en gemengde peper.
Warm de taco’s op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de andijvie en koriander over de taco’s en vul ze met het roerbakmengsel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.