Stoofpotje van witlof en vis
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225-250°C.
Halveer de witlofstruikjes in de lengte, snijd de steelaanzet wigvormig uit en snijd de struikjes in smalle lengtereepjes.
Snijd de kabeljauwfilet in mooie stukjes.
Bereiding:
Smelt de boter in een braadpan en stoof hierin de aardappelblokjes 15 minuten, voeg na 10 minuten de witlofreepjes toe.
Kook de plakjes champignons 5 minuten in de port, zeef ze en vang het kookvocht op.
Schep de visstukjes en champignons bij de witlof en schep ze in de ingevette ovenschaal. Roer de slagroom bij het kookvocht van de champignons en schenk dit over het gerecht uit. Strooi de kaas er over. Laat het gerecht in de hete oven goudbruin kleuren in 10-12 minuten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.