Stoof van waspeen en appel
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken en kook de aardappels circa 6 minuten. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de aardappels met olijfolie en bestrooi met de cajunkruiden. Hussel alles goed door.
Bak de aardappels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en krokant.
Stoof van waspeen en appel
Breng in een grote pan de appelsap, boter en de suiker aan de kook. Snijd de waspenen in stukken van circa 1 centimeter en voeg ze toe aan de pan met appelsap en breng aan de kook. Snijd de appels van het klokhuis af. Snijd de appels in blokjes en voeg ze toe aan de wortels. Stoof de waspenen en de appels op laag vuur in circa 10 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
veldsla
Meng in een kom de veldsla met een scheutje olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Serveren
Verdeel de cajun-aardappels, stoof van waspeen en appel en de veldsla over borden. Verbrokkel de feta en strooi deze over het gerecht.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.