stomen

Stokbroodje broccoli

Receptinformatie

Lunchgerecht
10-20 min

Verwarm de oven voor. Bak de stokbroodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijdt de enigszins afgekoelde broodjes horizontaal doormidden. (Laat de oven aan op 220ºC). Maak tijdens het bakken van de broodjes de broccoli schoon. Schil de harde stengeldelen en snijdt deze in stukjes. Verdeel de bloem in kleine roosjes. Kook of stoom de groente beetgaar in circa 3 minuten. Laat de broccoli uitlekken en afkoelen. Roer de zachte boter uit met de knoflook en peper en zout naar smaak. Besmeer hiermee de vier stokbroodhelften. Verdeel de broccoli over de broodjes en bestrooi ze met kaas. Zet de broccoli broodjes circa 8 minuten in de bovenste helft van een voorverwarmde oven van 220ºC of een paar minuten onder een hete grill tot de kaas goudbruin van kleur is. Garneer de broodjes met sprietjes bieslook.