Stokbroodje broccoli
Receptinformatie
Verwarm de oven voor. Bak de stokbroodjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijdt de enigszins afgekoelde broodjes horizontaal doormidden. (Laat de oven aan op 220ºC). Maak tijdens het bakken van de broodjes de broccoli schoon. Schil de harde stengeldelen en snijdt deze in stukjes. Verdeel de bloem in kleine roosjes. Kook of stoom de groente beetgaar in circa 3 minuten. Laat de broccoli uitlekken en afkoelen. Roer de zachte boter uit met de knoflook en peper en zout naar smaak. Besmeer hiermee de vier stokbroodhelften. Verdeel de broccoli over de broodjes en bestrooi ze met kaas. Zet de broccoli broodjes circa 8 minuten in de bovenste helft van een voorverwarmde oven van 220ºC of een paar minuten onder een hete grill tot de kaas goudbruin van kleur is. Garneer de broodjes met sprietjes bieslook.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.